Deschide.md – Krasnoselski îl trimite la plimbare pe Dodon: Vorbim doar cu cei care au împuterniciri

Capul rețelei separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a spus că întâlnirea planificată pentru luna decembrie cu Igor Dodon ar putea fi anulată.

Separatistul șef de la Tiraspol s-a exprimat în favoarea unei întrevederi în formatul 5+2 atât timp cât loialul Moscovei, Dodon, nu are mari împuterniciri la Chișinău.

„Noi trebuie să lucrăm cu toți acei care sunt competenți în rezolvarea unor probleme curente și cu ajutorul partenerilor externi. Anume din acest considerent eu salut inițiativa unei noi întrevederi în formatul 5+2, iar dacă Igor Dodon are o propunere, noi o vom examina”, a spus Vadim Krasnoselski, citat de novostipmr.com.

Pretinsul ministru de externe separatist, Vitalii Ignatiev, a spus că șeful misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch, a susținut ideea convocării unei întrevederi în formatul 5+2 până la finalul acestui an.

Vadim Kransoselski a mai adăugat că Igor Dodon ar trebui să aibă o agendă proprie, iar dacă ea nu există, atunci nu mai sunt necesare astfel de întâlniri.

Sursa: https://deschide.md/