Deschide.md – Declarație șoc! Șeful filialei PL din Transnistria a făcut campanie pentru Șevciuk și Krasnoselski

Șeful filialei din Tiraspol a Partidului Liberal, Vladimir Meleca, fostul înaintat de liberali pentru circumscripția transnistreană în alegerile parlamentare, dar neadmis de CEC, a vorbit despre suportul pe care l-a oferit în pretinsele alegeri prezidențiale din regiunea separatistă, fostului lider Evgheni Șevciuk și actualului, Vadim Krasnoselski.

Într-un interviu pentru publicația Newsmaker, Vladimir Meleca, a declarat că a făcut agitație pentru actualul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Mai mult, el a declarat că îi recunoaște pe pretinșii președinți separatiști drept conducători. „Eu i-am ajutat și pe unul și pe altul la alegeri. Filiala Partidului Liberal din stânga Nistrului, nu mă tem să spun, a adus acestora între 10 și 12%. Lui Șevciuk, cu siguranță. Lui Krasnoselski, posibil, mai puțin – în jur de 7-8%. Eu nu sunt sigur că el cunoaște că asta a făcut Meleca, dar noi am făcut asta într-adevăr”, a spus acesta.

Potrivit liberalului, la ultimele pretinsele alegeri prezidențiale din Transnistria, oamenii său au votat cu Kransoselski, deoarece Șevciuk nu și-a onorat promisiunile. „El a promis că peste jumătate de an va vorbi limba moldovenească. El i-a convins de acest fapt pe toți care au venit la întrevederea din satul Parcani”, a spus Meleca.

Potrivit acestuia, filiala liberală din stânga Nistrului numără 160 de persoane.

În același interviu, liberalul a spus că soții Krasnoselski dețin cetățenia României.

Sursa: https://deschide.md/