Noi.md – În Transnistria va avea loc pentru prima dată un forum turistic

Pentru prima dată în Transnistria va avea loc un forum turistic, care va fi organizat în luna septembrie a acestui an.

Potrivit presei transnistrene, acest eveniment este inclus în programul de susținere și dezvoltare a turismului în Transnistria pentru perioada 2019-2026, care a fost prezentat guvernului.

Serghei Obolonic, vicepreședintele Guvernului – Ministrul Dezvoltării Economice a Transnistriei, a declarat că pregătirile pentru acest forum vor începe la sfîrșitul lunii aprilie.

Pe lîngă programul “puternic” al forumului, va fi elaborat și un design al brandurilor turistice ale orașelor și regiunilor din Transnistria, vor fi create suveniruri, standuri în stil național și produse publicitare.

De asemenea, se planifică crearea ghidurilor turistice și a unui îndrumar cu indicarea furnizorilor de servicii de turism din Transnistria.

În total, pentru anul în curs se prevede alocarea a 2 milioane 254 mii ruble transnistrene pentru dezvoltarea industriei turismului din Transnistria. După cum s-a menționat în cadrul ședinței Guvernului,  obiectivul principal al programului elaborat este creșterea atractivității turistice a Transnistriei, atît pe piața internă, cît și pe cea externă, precum și a calității produsului turistic.

Citește mai mult: https://noi.md/md/transnistria/in-transnistria-va-avea-loc-pentru-prima-data-un-forum-turistic
Facebook: NOI.md | Odnoklassniki: Noi.Moldova